روابط عمومی دانشگاه

استانداردهای محتوای وب سایت های دانشگاه

حداقل استانداردهای محتوایی لازم برای ایجاد یک سایت در دامنه دانشگاه

امروزه با توجه به اهمیت وب سایت ها برای اطلاع رسانی و محتوای آنها به عنوان مهمترین قسمت یک وب سایت و با توجه به اینکه وب سایت برای مخاطبان شما طراحی شده است نه برای شما دقت در تهیه و بارگزاری موارد ذیل برای راه اندازی اولیه هریک از وب سایت های دانشگاه الزامی می باشد.

با تهیه و ارسال این حداقل ها به واحد وب سایت دانشگاه ما را در راه اندازی و ایجاد وب سایت مورد درخواست خود یاری فرمایید.

محتویات موردنیاز برای راه اندازی یک وب سایت در فضای مجازی دانشگاه

1. معرفی یا درباره ما
    1. تاریخچه
    2. ماموریت و وظایف
    3. اهداف ایجاد سایت
    4. ساختار سازمانی*
  2. معرفی واحدهای اداری* و درج کامل اطلاعات کارشناسان و شرح وظایف آنها
  3. معرفی اشخاص
  4. مسئولین
  5. مسئولین سابق
  6. کارشناسان به همراه شرح وظایف
  7. بخش اطلاع رسانی خدمات
  8. کلیه فرم های سنتی و الکترونیکی (کلیه فرم های سنتی در قالب فایل های doc و pdf)
  9. در صورت صدور مجوز، پروانه و ... ، اطلاعاتی نظیر اسامی و نشانی دارندگان این نوع مجوزها به صورت دقیق و کامل
  10. فرایندهای سازمان
  11. بخشنامه ها، دستورالعمل ها، قوانین و مقررات (در قالب صفحه و فایل pdf) به همراه توضیحات کافی و روشن برای عموم کاربران
  12. نقشه مکان – مشابه بیمارستان امام رضا http://emamreza.mums.ac.ir/images/emamreza/admin/map2.jpg
  13. مطالب علمی و پژوهشی مرتبط شامل
  14. مقالات
  15. پوسترها
  16. کتاب ها
  17. جزوات آموزشی

موارد ذکر شده متن ها تا حد امکان در صفحات درج شود و متن کامل به صورت pdf روی سایت آپلود شود.

1. تماس با ما (شامل نشانی پستی، تلفن های تماس، نمابر، پست الکترونیک دانشگاهی و همچنین استفاده از فرم های آنلاین، ساعات کار و ایام تعطیل)
  2. تازه ها و اخبار واحد و همچنین اخبار مرتبط با موضوع (حیطه کاری واحد) سایت داخلی و خارجی
  3. آدرس وب سایت های مرتبط داخلی و خارجی
  4. معرفی همایشها و کارگاه های برگزار شده و همچنین کارگاه های آینده (به همراه اسلاید ها ، پوسترها، بروشورها و مقالات ارائه شده در همایش یا کارگاه در قالب صفحه و فایل pdf و doc)
  5. اطلاع رسانی همایشهای داخلی و خارجی مرتبط (به همراه لینک های مناسب)
  6. عدم برقراری لینک به وبلاگ ها و سایت های غیرمعتبر
  7. پایش دوره ای لینک های درج شده در سایت
  8. پرسش های متداول – پرسش و پاسخ
  9. تصاویر مناسب برای طراحی لوگو (ابعاد لوگو 800*115 پیکسل)
  10. تصاویر مناسب از مکانهای ساختمان اداری مانند آزمایشگاه، نمای ورودی، سالن کنفرانس و ... (حداکثر حجم عکس ها 30 کیلوبایت)
  11. تصاویر مناسب از تجهیزات و امکانات خاص موجود در مرکز (حداکثر حجم عکس ها 30 کیلوبایت)

موارد قابل توجه

1. رعایت حق کپی رایت
  2. رعایت حریم خصوصی اشخاص (عدم درج اطلاعات خصوصی مسئولین، اعضا هیات علمی و سایر کارکنان واحد مانند اطلاعات تماس شخصی، اطلاعات تاهل و فرزندان و ...)
  3. چشم انداز و گانت چارت شما برای بروزرسانی و تکمیل سایت درخواستی
  4. کارشناس مسئول وب سایت در هفته چند ساعت را می تواند به سایت اختصاص دهد؟
  5. مسئولیت جمع آوری و آماده سازی محتوای سایت برعهده چه کسانی می باشد؟ برنامه مدونی برای مدیریت محتوای سایت در نظر گرفته شده است؟
  6. آیا مسئول وب سایت از استانداردهای طراحی سایت (سئو) اطلاع کافی دارد؟

حضور در رتبه های نخستین (صفحه اول) نتایج جستجوی در موتورهای جستجو از اهمیت بالایی برخوردار است. به منظور دست یافتن به این جایگاه رعایت استانداردهای طراحی سایت (سئو) الزامی است.

*(ویژه مراکز اداری : بیمارستان / دانشکده / معاونت و مجموعه های اداری)